SKIN CARE - HUID VERZORGING

Supercrème

Supercrème voor een bijzonder droge en/of gevoelige huid, werkt verzachtend en hydrateerd. De crème wordt snel opgenomen en droogt snel. Het voelt zacht en comfortabel aan op de huid.

Supercrème is effectief tegen jeuk van de zon en insecten zoals muggen. Het geeft een kalmerend effect op de huid en helpt om deze in een goede conditie te houden. De crème is verrijkt met gecertificeerde aloë vera en hoogwaardige houtteer.

Tarshampoo

PROB Tarshampoo is een zacht verzorgende shampoo voor een gevoelige huid. Het werkt ook tegen huidafzettingen en roos. De shampoo is hydraterend, maakt goed schoon, verrijkt de natuurlijke kleur van het haar en geeft een mooie natuurlijke glans.

PROB shampoo heeft een positief effect tegen jeuk, veroorzaakt door insectenbeten (zoals van muggen) en door de zon. De shampoo helpt om de huid in goede conditie te houden.

De shampoo is vrij van kleurstoffen, parabenen, mineral oils, parfum en bleek. Het bevat een minimum van emulsifiers.

Oil

PROB OIL is een olie, gebaseerd op alcohol en teer, gemaakt voor droge, geiriteerde en gevoelige huid. Het is makkelijk aan te brengen op dichte vacht, manen en staart wortel. PROB oil is effectief tegen jeuk veroorzaakt door insecten en door de zon. Het absorbeert snel in de huid zonder risico van verbranding door de zon.

Bij het eerste gebruik raden we aan in een kleine zone te testen, bij huidirritatie: wassen met water en zeep.