ROTSTRAAL

PROB Oil

PROB OIL is een olie, gebaseerd op alcohol en teer, gemaakt voor droge, geiriteerde en gevoelige huid. Het is makkelijk aan te brengen op dichte vacht, manen en staart wortel. PROB oil is effectief tegen jeuk veroorzaakt door insecten en door de zon. Het absorbeert snel in de huid zonder risico van verbranding door de zon.

Bij het eerste gebruik raden we aan in een kleine zone te testen, bij huidirritatie: wassen met water en zeep.

Gebruiksaanwijzing:

  • Druippel op de te behandelen plaats
  • Herhaal wanneer nodig

Hoef Balsem

PROB HOOF BALM is een 100% natuurlijk product. Op basis van teer met bijenwas, oliën en propolis welke een beschermend effect heeft op de hoef.

Regelmatig gebruik van PROB HOOF BALM geeft de hoef een goede conditie, elasticiteit en vochtbalans. Geeft ook een mooie glans aan de hoef. Borstel over de hele hoef.

PROB Sticks

PROB FROG STICKS is een 100% natuurlijk product. Op teer gebaseerde propjes met bijenwas, oliën, hars en propolis. De propjes worden gebruikt als opvulling in diepe groeven en andere ruimtes om te voorkomen dat modder, urine en vocht binnendringt.  Indien het paard diepe groeven heeft of als u veranderingen ziet in de straalgroeve, wordt er een PROB Salva Stick in de straalgroeve gedrukt na het reinigen. Vervang de propjes na 2-4 dagen of na het interval dat bij uw paard past. Ga door zolang de behoefte bestaat.

Er zit extra wol in de emmer en er zitten ongeveer 30-40 propjes in elke verpakking.

Handleiding

- Maak de hoef grondig schoon.

- Spoel de infectie met PROB Oil

- Plaats een PROB Stick in de straal en vervang deze om de 3 à 4 dagen

- Smeer de hoef en de hoefzool dagelijks in met Hoef Balsem

- Herhaal zolang als nodig